Dekorativne tehnike - Ns Stil Enterijeri

Ns Stil Enterijeri Written by 

Dekorativne tehnike - Ns Stil Enterijeri Featured

Dekorativne tehnike

Jednako važnu ulogu, pored gipsarskih radova, u uredjenju Vašeg doma imaju i dekorativne tehnike. Kao što već znate Italijani su vodeći u proizvodnji dekorativnih tehnika. Želimo da Vam skrenemo pažnju na nešto novo na našem tržištu dekorativne tehnike Italijanskog proizvođača Cebos color. Kompletnu ponudu ovih dekorativnih tehnika možete pogledati u izložbenom salonu Magic Walls Ns. U njihovom salonu pored široke palete dekorativnih tehnika možete nabaviti i sav potreban alat za izradu dekoracija. Magic Walls Ns pomoći će Vam u odabiru idealne dekorativne tehnike za Vaš dom. Ako ste hrabri i želite da sami dekorišete Vaš prostor, pružiće Vam vrhunsku tehničku podršku kako da to uradite. Unesite neke zanimljive promene u Vaš zivotni prostor. Odaberite već danas neku zanimljivu dekorativnu tehniku i učinite da Vaš enterijer zablista!

Želimo da Vam predstavimo par zanimljivih dekoracija za Vas dom.

Dekorativna tehnika Ceboart Model Efekat drveta

 

  Zanimljiva dekorativna tehnika imitacije drveta. Uneće zasigurno toplinu u Vaš enterijer.

 

Dekorativna tehnika Ceboart Pozzolano

 Ako želite moderan dizajn enterijera ovo je pravi izbor. 

 

Dekorativna tehnika Ceboart Model Craquele

Zanimljiva dekorativna tehnika! Imitacija starog ispucalog zida. Nateraće Vas da se približite i dodirnete zid kako bi se uverili da li je pukotina stvarna.

 

Dekorativna tehnika CeboStone Flash

Sa ovom dekoracijom nećete pogrešiti u izboru uklapa se u svaki enterijer. Na Vama je samo da odaberete pravu nijansu. Nadamo se da ste uživali u našoj današnjoj prezentaciji dekorativnih tehnika? Pozovite nas da i Vaš životni prostor oplemenimo nekim gipsarskim radovima i dekoracijama.