Gipsarski radovi Novi Sad - Uredjenje prostora

Ns Stil Enterijeri Written by 

Gipsarski radovi Novi Sad - Uredjenje prostora Featured

 

Gipsarski radovi Novi Sad

Stiglo nam je lepo vreme samim tim mnogo vas nam se javlja da ulepša svoj životni ili poslovni prostor nekim od naših gipsarskih radova. Želimo ovom prilikom da sa Vama podelimo par zanimljivih gipsarskih radova za uredjenje Vašeg prostora.

Gipsarski radovi Novi Sad - spušteni plafoni

Oplemenite svoj dom nekim zanimljivim spuštenim plafonom iz naše ponude! Želimo da Vam predstavimo par naših spuštenih plafona i nadamo se da ćemo Vam dati neku ideju za uredjenje Vaše dnevne sobe gipsarskim radovima.

Predstavljamo Vam jedan od naših gipsarskih radova izvedenih u Novom Sadu. Po želji vlasnika stana napravljen je kaskadni spušteni plafon sa skrivačima. Centralni deo plafona krasi spušteni plafon krug sa duplim skrivačima za led traku. Led traka je korišćena RGB.

Gipsarski radovi Novi Sad - spušteni plafoni 

Za uredjene ove dnevne sobe radili smo kružne kaskade sa skrivačima u centralnom delu sobe, a po obodima je radjena klasična kaskada. Zidovi su ukrašeni sa fenomenalnim materijalom Marcopolo Luxury koji je ovom prostoru dao zanimljiv i svetlucav izgled.

Gipsarski radovi Novi Sad - Police od gipsa

Jedan od zanimljivih gipsarskih detalja kojim možete da unesete promenu u Vaš prostor je polica od gipsa. Mozete ih praviti za različite namene, raznih oblika i veličina. Sigurni smo da sa gipsanom policom možete totalno da promenite izgled Vaše dnevne sobe i unesete neke zanimljive promene.

Ova gipsana polica oplemenila je ovaj prostor. Napravljene su dva simetrična dela police za suvenire. U svaki policu ugradjen je led panel. U centralnom delu police od gipsa rezervisan je za Tv koji je po obodima ukrašen skrivačima za led traku.

Gipsarski radovi Novi Sad - Polica za kamin

Veliki broj Vas se odlučuje za baš ovakav stil gipsane police. Veoma jednostavna polica u koju smo ugradili kamin a iznad njega napravljena je uložina za televizor.

Gipsarski radovi Novi Sad - Adaptacija potkrovlja

Jedan od neizostavnih gipsarskih radova je adaptacija potkrovlja. Sa gipsom veoma brzo i lako do savršenog potkrovlja. Izolujte Vaš krov sa velikom ponudom minerale i kamene vune i smanjite gubitke kako zimi za grejanje tako i leti za hladjenje.

Gipsarski radovi Novi Sad - Cene gipsarskih radova 2024

Znamo da Vas interesuje koliko koštaju gipsarski radovi u Novom Sadu. Cene gipsarskih radova sa materijalom za 2024 godinu 

     Spušteni plafon                               20e m2

     Spušteni plafon sa 5cm izolacije    23e m2

     Pregradni zid po jedna ploča          28e m2

     Pregradni zid dupla ploča               35e m2

     Armstrong plafon                            22e m2

     Obloga zida                                     19e m2

     Kaskada sa skrivačem                    22e m

    

Nadamo se da smo Vam pomogli u traženju ideja za uredjenje Vaseg prostora gipsarskim radovima. Kompletnu ponudu naših radova možete pogledati na našem Facebook i Instagram profilu