Gipsarski radovi Novi Sad - Uredjenje stana

Ns Stil Enterijeri Written by 

Gipsarski radovi Novi Sad - Uredjenje stana Featured

Gipsarski radovi Novi Sad

Želimo da Vam predstavimo još jedan od naših gipsarskih radova izvedenih u Novom Sadu. Za uredjenje dnevne sobe radjeni su kaskadni spušteni plafoni sa skrivačima za led traku. Kaskadu smo uvukli od balkonskih vrata da bi dobili skrivač za garnišnu.Širina gipsane kaskade je standardnih 50cm. Što se tiče led rasvete koristili smo brušene rozetne i sijalice od 5w. Led traka je RGB V-tac jačine 7w. Kompetnu ponudu i cene gipsarskih radova za uredjenje Vašeg prostora možete pogledati ovde.

Da bi smo iskoristili ovaj prostor maksimalno napravili smo jednu zanimljivu policu za tv. Sa bočnih strana napravljene su police za slike i suvenire. Za rasvetu u policama koristili smo led panele i led traku.

Za ove fenomenalne boje i dekorativne tehnike zaslužni su naši prijatelji G Dekor Pro. Korišćene su dekorativne tehnike Cebo Time i CeboFree Black koje su ovom prostoru dale jedan potpuno novi izgled. Ako Vam se svidelo uredjenje ovog stana javite se da i vaš prostor oplemenimo nekim od naših gipsarskih radova. Zapratite nas na našem Facebook i Instagram nalogu i tamo možete naci neke od zanimljivih rešenja za uredjenje Vašeg životnog prostora.